Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος απέκτησαν την Αντριάνα η οποία πια μεγάλωσε και αποφοίητησε από το σχολείο. Η Αντριάννα μοιάζει πολύ φυσιογνωμικά στη μαμά της από την οποία έχει κληρωνομήσει και το υπέροχο χρώμα στα μάτια. τη

Η μαμά ποστάρει μία κοινή τους φωτογραφία για να εκφράσει την αγάπη και την υπερηφάνεια της. Η τραγουδίστρια έγραψε «H Αντριανα μου αποφοίτησε σήμερα και ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει. Θέλω να ζήσεις χρόνια γεμάτα, όπως εσύ τα ονειρεύεσαι. Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος και είμαι πολύ περήφανη που είμαι η μητέρα σου» .

Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος απέκτησαν την Αντριάνα η οποία πια μεγάλωσε και θυμίζει κατά πολύ (φυσιογνωμικά) τη μητέρα της. Τα βλέπεις τα καταγάλανα μάτια. Σωστά;

Η μαμά ποστάρει μία κοινή τους φωτογραφία για να εκφράσει την αγάπη της. Η Αντριάνα αποφοίτησε και η Νατάσα νιώθει περήφανη για όσα έχει κατακτήσει η κόρη της.

«H Αντριανα μου αποφοίτησε σήμερα και ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει. Θέλω να ζήσεις χρόνια γεμάτα, όπως εσύ τα ονειρεύεσαι. Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος και είμαι πολύ περήφανη που είμαι η μητέρα σου» γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.