Η Μαρία-Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, γεννήθηκε το 1996 στην Νέα Υόρκη και παρόλο που είναι μόλις 23 χρονών έχει ήδη ασχοληθεί με το χώρο της μόδας και ζει την ζωή μιας celebrity, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει και για την μόρφωση και την πνευματική εξέλιξη της.

Έχει σπουδάσει φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και έχει κάνει πρακτική στο τμήμα υψηλής ραπτικής του Dior. Έχει ασχοληθεί με την ιστορία της τέχνης και το θέατρο καθώς προσπαθεί να θέσει τις σωστές βάσεις για να επιδιώξει μια καριέρα στην μόδα και την τέχνη.

Η αγαπημένη κόρη αποφοίτησε τώρα από το κολέγιο NYU Gallatin School of Individualized Study και όλοι η οικογένεια της ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί της. Φορώντας έναν εντυπωσιακό και κλασσικό μοβ τήβεννο η Μαρία-Ολυμπία φωτογραφήθηκε χαρούμενη στη Νέα Υόρκη ενώ μαζί της ήταν η μητέρα της, ο πατέρας της και τα αδέρφια της Αχιλλέας και Κωνσταντίνος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Φυσικά, κορυφαία στιγμή των εορτασμών ήταν το γεγονός πως ο ίδιος ο πατέρας της ο Παύλος φόρεσε την τήβεννο της κόρης του και διασκέδασε μαζί της.