Ήταν Κυριακή βράδυ όταν στην τηλεόραση προβλήθηκε η ταινία Τζένη-Τζένη, με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη στον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον μεγάλο Ανδρέα Μπάρκουλη.

Πρόκειται για μια ταινία της οποίας οι ατάκες έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στο πάνθεον του ελληνικού κινηματογράφου αφού σύμφωνα με το σενάριο ο παλαιός πολιτικός εν ονόματι “Γκόρτσος” είναι ο αντίπαλος του νέου πολιτικού, του “Μαντά” τον οποίο υποδεύεται ο Μπάρκουλης, όμως για να εκλεγεί, πρέπει ο πατέρας της φοιτήτριας της Φιλολογίας της οποίας το ρόλο έχει η Τζένη Καρέζη, να πάψει να υποστηρίζει ένθερμα το “Γκόρτσο” αφού επηρεάζει σύσσωμο το νησί. Λόγω των χρεών του πατέρα της, τον οποίο υποδύεται ο τεράστιος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, η κόρη του συνεργάζεται μυστικά με τον εφοπλιστή Κασσανδρή, το ρόλο του οποίου έχει ένα άλλο ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και παντρεύεται τον ανηψιό του, δηλαδή το “Μαντά”. Τελικά όμως, ο λευκός γάμος, παύει να είναι λευκός, αφού το ζευγάρι ερωτεύεται και στην πραγματικότητα.

Το έργο αυτό λοιπόν παρακολούθησε ο μικρός Ιάσονας Καζάκος, ο γιος του γιου της Καρέζη, Κωνσταντίνου, τον οποίο έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου. Ο μπαμπάς του τον απαθανάτισε να παρακολουθεί τη γιαγιά του στην οθόνη και στο προφίλ ο μικρός Ιάσονας μοιάζει με την Τζένη Καρέζη ειδικά στα χείλη. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε DNA, διαπιστώνοντας και ο ίδιος την ομοιότητα προφανώς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below