Με την οικογένεια της Meghan τις τελευταίες μέρες συνέβησαν ανάρμοστα και ατυχή γεγονότα. Ο πατέρας της πληρώθηκε από παπαράτσο για να φωτογραφηθεί ενώ “προετοιμάζεται” για το χαρμόσυνο γεγονός κάτι που φυσικά σχολιάστηκε αρνητικά αφού εκμεταλλεύτηκε όπως είπαν εμπορικά το γάμο της κόρης του.

Στη συνέχεια ειπώθηκε ότι ο κύριος Markle έπαθε καρδιακή προσβολή και στο τέλος ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επομένως σύμφωνα με τα γεγονότα τα οποία άλλαζαν από τη μία μέρα στην άλλη δεν ξέραμε αν θα δώσει ή δε θα δώσει το παρών και την κόρη του στο γαμπρό.

Παράλληλα να πούμε ότι και η αδερφή της την οποία ακολουθούσε ένας άλλος παπαράτσο, τράκαρε σε ένα φράχτη προκειμένου να τον αποφύγει και έσπασε τον αστράγαλό της.

Το Kensington με επίσημη ανακοίνωση τοποθετήθηκε σχετικά με το αν ο πατέρας της Meghan θα πάει στο γάμο και μάλιστα την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η μέλλουσα νύφη:

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για εκείνον και ελπίζω να πάρει το χώρο του ώστε να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Να ξέρετε πόσο ο Harry και εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου μας το Σάββατο.»