Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια από τις δημοσιογράφους με τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την οποία μάλιστα έχει τελεστεί και μεγάλο κοινωνικό έργο. Το ‘Φως στο τούνελ” μετράει εκτός από πολλά χρόνια στην τηλεόραση και πολλές επιτυχίες στις αναζητήσεις προσώπων αλλά και στις εξιχνιάσεις εγκλημάτων.

Η παρουσιάστρια έχει ένα μονάκριβο γιο, τον Κωνσταντίνο Μουσούλη, ο οποίος είναι 31 ετών και σκηνοθέτης στο επάγγελμα. Ζει στη Νέα Υόρκη και αυτή την περίοδο κάνει διακοπές μαζί με τη μητέρα του στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures η οποία ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Ρίχνοντας μια ματιά στο IMBD βρήκαμε 16 projects στα οποία συμμετέχει ενώ η ταινία μικρού μήκους “Birthday Surprise” συμμετείχε και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Los Angeles πριν 4 χρόνια.