Θα ήταν δύσκολο να σκεφτεί κανείς θρυλικές στιγμές μόδας της τηλεόρασης χωρίς να συμπεριλάβει και μερικές εμφανίσεις της Carrie Bradshaw.

Από την αγαπημένη παρέα του Sex and the City, η Μiranda ήταν η λογική και σταθερή, ενώ η Samantha η τολμηρή. Η Charlotte ήταν η ευαίσθητη, αφοσιωμένη φίλη και η Carrie αυτή που λάνσαρε αξέχαστα outfits σαν να ήταν η δουλειά της. Παρά το γεγονός ότι έγραφε μια στήλη σχετική με τα προβλήματα των σχέσεων στη σύγχρονη εποχή, στην πραγματικότητα έμοιαζε σαν fashion editor- επειδή το κορίτσι ήξερε στα αλήθεια πώς να ντυθεί.

Με τις γιορτές σιγά σιγά να πλησιάζουν-η τέλεια αφορμή για να γίνουμε λίγο πιο δημιουργικές και τολμηρές με το styling μας, θυμόμαστε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας βραδινές εμφανίσεις της Carrie για να εμπνευστούμε:

Το σατέν slip-dress

To απλό φόρεμα που επέστρεψε από τα 90’s για να μείνει, προσφέρει ατελείωτες επιλογές για styling. Η Κate Moss και η Κim Kardashian είναι μόνο μερικές από τις διασημότητες που το έχουν λανσάρει και παρά τη σέξι φήμη του δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό.

Η τούλινη φούστα

Το τούλι μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη επιλογή αλλά η Carrie απέδειξε ότι  μπορεί σίγουρα να φορεθεί κι εκτός των μαθημάτων μπαλέτου. Αν συνδυαστεί σωστά, η τολμηρή, ογκώδης υφή του το κάνει ιδανικό για την εορταστική περίοδο.

Το pajama σετ

Δεν ξεχνάμε ποτέ τη στιγμή που η Carrie έτρεξε μέσα στη χιονοθύελλα να παρηγορήσει τη Μiranda φορώντας ένα σετ από κομψές πιτζάμες μέσα από την πλούσια γούνα της. Αλλωστε οι πιτζάμες είναι ούτως ή άλλως αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών.