Καθώς ο κόσμος αποχαιρετά το 2018 και εγκαινιάζει το νέο έτος, το Instagram έχει γεμίσει με αναμνήσεις από τις τελευταίες 365 ημέρες. Kαθώς λοιπόν οι διασημότητες χρησιμοποίησαν την social media πλατφόρμα για να επανεξετάσουν τα επιτεύγματα και τις τρυφερές μνήμες του 2018, ο κόσμος ανακάλυψε κι ένα λιγότερο γνωστό γεγονός: Η Μπιγιονσέ ανανέωσε τους όρκους των γάμων της φορώντας ένα φόρεμα σε βικτωριανό στυλ.

Ναι, η Queen Bey δημοσίευσε ένα κλιπ με τις πιο αγαπημένες στιγμές της από το 2018, δίνοντας στον κόσμο και μία από τις πρώτες ματιές στην τελετή ανανέωσης όρκων του γάμου της με τον Jay-Z.

Η Μπιγιονσέ δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει συχνά προσωπικές στιγμές της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, γι ‘αυτό όταν αυτό συμβαίνει είναι μια σπάνια απόλαυση για τους αφοσιωμένους οπαδούς της. Ιδιαίτερα οι λάτρεις της μόδας και του στυλ της εκτίμησαν ιδιαίτερα την εικόνα από την τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες, η οποία αποκάλυπτε και ολόκληρη τη γαμήλια εμφάνιση της σταρ.

Ο υπεύθυνος για το νυφικό της οίκος μόδας- Galia Lahav, το πληροφορήθηκε αμέσως – και δημοσίευσε ένα screenshot που απεικονίζει το πανέμορφο, φόρεμα το οποίο διαθέτει μια μακριά ουρά, ημιδιάφανα μανίκια κι ένα ολοκέντητο μπούστο.

Η Μπιγιονσέ, φρόντισε να το “κάνει δικό της”, αντιπαραβάλλοντας την κλασική κομψότητά του, με ένα ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά σε στυλ της δεκαετίας του ’90, δημιουργώντας μια πραγματική αξέχαστη εμφάνιση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav) on