Έχουν γίνει διάφορες εικασίες για το τι τελικά θα φορέσει η Meghan Markle στο γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – ότι δεν θα μοιάζει καθόλου με το πρώτο της γαμήλιο φόρεμα.

Η σύντομα μελλοντική Δούκισσα έχει παντρευτεί ξανά στο παρελθόν, και ο πρώτος γάμος της μπορεί να είναι μια άλλη ένδειξη για το νυφικό στυλ της. Στον γάμο της με τον Trevor Engelson το 2011, η Meghan φόρεσε ένα στράπλες

bohemian φόρεμα με μια ζώνη διακοσμημένη με κρύσταλλα.
Το φόρεμα ήταν κατάλληλο για μια τελετή στην παραλία που το ζευγάρι φιλοξένησε στην Τζαμάικα, ο επερχόμενος γάμος στο Κάστρο του Windsor όμως απαιτεί κάτι λίγο πιο επίσημο. Όταν μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια μια ογκώδης φούστα δείχνει πιο κατάλληλη, αν δεν απαιτείται.
Παρόλα αυτά η Markle δεν αποκλείεται να μας εκπλήξει την ημέρα του γάμου, με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και στον αρραβώνα της διαλέγοντας ένα ημιδιάφανο Ralph & Russo couture φόρεμα και όχι ένα πιο συντηρητικό.
Ο κόσμος περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει τη νυφική εμφάνιση της, πιστεύουμε όμως ότι τα κατάλληλα για παραλία- νυφικά φορέματα ανήκουν στο ενδυματολογικό παρελθόν της, ανοίγοντας το δρόμο για ένα πιο εκλεπτυσμένο couture στυλ στο προσεχές μέλλον.