Eνας τρόπος για να κάνουμε τη διαφορά με τις γκαρνταρόμπες μας, είναι το να αγοράζουμε λίγα και διαχρονικά κομμάτια αντί να βλέπουμε τις τάσεις και τα ρούχα ως αναλώσιμα. Το 2019 πολλοί είναι αποφασισμένοι να συμμετάσχουν σε αυτήν την κυκλική οικονομία, να επαναχρησιμοποιήσουν και να ανακυκλώσουν. Η Κίρα Νάιτλι έχει εδώ και καιρό αυτή την προσέγγιση στα ψώνια. Το Chanel νυφικό της το είχε φορέσει πριν το γάμο της στο κόκκινο χαλί και το ξαναφόρεσε και μετά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, φόρεσε ένα γκρι παλτό Burberry από τη συλλογή του 2009, το οποίο επέτρεψε στον εαυτό της να αγοράσει μόνο με την προυπόθεση ότι θα το φορούσε καθημερινά. “Η μητέρα μου έλεγε,” Δεν μπορείς να ξοδέψεις αυτό το ποσό σε ένα παλτό, “και εγώ της έλεγα, « Εχεις δίκιο, δεν μπορώ, δεν μπορώ », είχε πει η Κίρα σε συνέντευξή της το 2011. “Και μετά το σκεφτόμουν για μήνε ς« δεν πρόκειται να το κάνω, δεν πρόκειται να το κάνω ». Αλλά τότε είπα και πάλι στον εαυτό μου:« Εντάξει, αν το αγοράσεις, πρέπει να το φοράς όλη την ώρα. “Έτσι το φόρεσα κάθε μέρα πέρυσι και θα το φορέσω κάθε μέρα και φέτος”.

Η ιδέα ωστόσο του να ξοδέψουμε σχεδόν 3.000 ευρώ σε ένα παλτό μπορεί να μοιάζει αδιανόητη για τους περισσότερους από εμάς, η ιδέα όμως του να επενδύουμε σε κλασικά κομμάτια για να μπορούμε να τοο φοράμε για πολλά χρόνια αργότερα είναι πραγματικά καλή, οπότε την κρατάμε.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below