Η Allison Williams προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα τάση στη μόδα, φορώντας δύο μακριά χειμωνιάτικα παλτό αντί για ένα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Girls λάνσαρε το look την περασμένη Δευτέρα όταν επισκέφτηκε ένα ραδιοφωνικό σταθμό του Μανχάταν ενώ την επόμενη μέρα δοκίμασε ξανά το στυλ για να εμφανιστεί στην εκπομπή Live With Kelly & Ryan.

Αρχικά επέλεξε ένα μπεζ παλτό με κουμπιά από ταρταρούγα, και το φόρεσε πάνω από ένα άλλο σε παστέλ ροζ απόχρωση. Κάτω από τα παλτό της φορούσε ένα καμηλό δερμάτινο φόρεμα με ένα μπεζ γιακά.

Τα χρώματα συνδυάστηκαν αρμονικά σε μια κομψή εμφάνιση, όχι πολύ φωτεινή για νωρίς το χειμώνα. Ολοκλήρωσε το look της με μπεζ λουστρίνι Christian Louboutin γόβες.

Splash News

Την προηγούμενη ημέρα η 30χρονή ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας επίσης δύο παλτό.

Αυτή τη φορά επέλεξε μια γκρίζα καρό καμπαρντίνα και την κάλυψε με ένα χνουδωτό παλτό με μεγαλύτερο καρό μοτίβο, στις αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ. Πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος στο κατά τα άλλα μονόχρωμο σύνολο με ένα ζευγάρι κομψές μπορντό γόβες και ασορτί τσάντα και βερνίκι νυχιών. Εσείς; Θα το δοκιμάζατε;

 

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below