Μετά από μια στάση στο το παλάτι του Μπάκιγχαμ για ένα επίσημο δείπνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η απίστευτα κομψή Αμάλ Κλούνεϊ έλαμψε στο κόκκινο χαλί στο Εδιμβούργο της Σκωτίας για ένα φιλανθρωπικό Gala μαζί με τον σύζυγό της Τζωρτζ. Για την περίσταση η δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φόρεσε μια navy blue ολόσωμη φόρμα με έναν ώμο, φαρδιά δερμάτινη ζώνη στη μέση, πιέτες και τσέπες στο πλάι (!). Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα clutch με animal print, σπιράλ σκουλαρίκια με διαμάντια και σατέν μαύρες γόβες.

Ο σύζυγος της παρέμεινε συντονισμένος με τη σκούρα ενδυματολογική επιλογή της, φορώντας ένα μπλε ριγέ κοστούμι και ένα γαλάζιο πουκάμισο.

Getty Images

Το ζεύγος Κλούνεϊ βρέθηκε στο χθεσινό γκαλά για να εκπροσωπήσει την οργάνωσή τους, το ” Clooney Foundation for Justice”, και έλαβαν ένα ειδικό βραβείο, το οποίο είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο. Το ζευγάρι είπε προηγουμένως ότι ήταν “ενθουσιασμένοι” με την εκδήλωση και το ονόμασαν το “τέλειο σκηνικό για να τονιστεί η επείγουσα ανάγκη προστασίας εκατομμυρίων από τα πιο ευάλωτα άτομα του κόσμου στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below