H Δούκισσα του Κέμπριτζ εντυπωσίασε με δύο εμφανίσεις στο Chelsea Flower Show τη Δευτέρα – ένα casual με ένα παντελόνι Massimo Dutti το πρωί το οποίο αντικατέστησε αργότερα με ένα εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα για να καλωσορίσει τη Βασίλισσα στον κήπο. Και ενώ η επιλογή του maxi φορέματος δεν ήρθε ως μεγάλη έκπληξη – η Κειτ είναι γνωστή οπαδός του σχεδιαστή Erdem, όπως και πολλές ακόμα royalties- αυτό που δεν είχαμε προσέξει είναι ότι ένα άλλο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο φόρεμα στο παρελθόν!

Getty ImagesΗ Δούκισσα του Κεντ το φόρεσε πρώτη στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, συνδυάζοντας το αξιοσημείωτα με ένα ζευγάρι λευκά trainers για να παραμείνει άνετη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Splash News

Η Kέιτ από την άλλη μεριά επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τις αγαπημένες της Castaner ‘Carina’ εσπαντρίγιες, τις οποίες φορούσε και την περασμένη Κυριακή για να επισκεφτεί τον κήπο με τα παιδιά της, τον Πρίγκιπα Τζωρτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις.

Χτένισε τα μαλλιά της σε ένα όμορφο half-up στυλ, και πρόσθεσε μια πινελιά λάμψης με ένα ζευγάρι εκπληκτικά σκουλαρίκια Cassandra Goad.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below