Bρήκε η Αντζελίνα Τζολί την αδελφή-ψυχή της στη μόδα; H ηθοποιός δεν έδειχνε ποτέ πιο όμορφη και το χρωστάει στη Ντονατέλα Βερσάτσε. Στη χθεσινή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον, Dumbo, η Τζολί εμφανίστηκε μαζί με τα παιδιά της φορώντας ένα Atelier Versace φόρεμα με διακριτικές πτυχώσεις.

Getty Images

Το μεταξωτό- σιφόν look που διάλεξε η στυλίστριά της Τζειν Ρέιντ κατασκευάστηκε ειδικά για την Τζολί και προσαρμόστηκε στο κλασικό στυλ που η ηθοποιός έχει αγαπήσει εδώ και καιρό.

Getty Images

Ο σωστός συνδυασμός διασημότητας και σχεδιαστή μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά μια εμφάνιση σε κάτι μαγικό και ο οίκος Versace βρίσκεται πίσω από μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Τζολί. Από την αξέχαστη εμφάνισή της στα Oscars του 2012 με το φόρεμα με το βαθύ σκίσιμο στο πλάι μέχρι το λαμπερό διακοσμημένο με φτερά look που φορούσε στις περασμένες Χρυσές Σφαίρες, ο διάσημος οίκος χωρίς αμφιβολία της ταιριάζει υπέροχα. Το χθεσινό φόρεμά της αποδεικνύει ότι συνεργασία τους συνεχίζεται για πάνω από μία δεκαετία και αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να υπάρχει αξία στη συνέπεια.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below