Παρόλο που τα τζιν που αγκαλιάζουν το σώμα θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά σας (και την ντουλάπα σας), οι ευρύχωρες, vintage σιλουέτες έχουν αναδειχτεί στους ήρωες της σεζόν. Η πιο πρόσφατη απόδειξη; Η Μπέλα Χαντίντ η οποία φόρεσε το πιο cool denim παντελόνι αυτή την εβδομάδα. Και ενώ το  denim-on-denim σύνολό της μπορεί και να μη σας δελεάζει ιδιαίτερα, το άνετο, εύχρηστο τζιν της σίγουρα θα το κάνει.

Splash NewsΗ Χαντίντ είναι γνωστή για την edgy, πολύχρωμη και τολμηρή της αίσθηση για τη μόδα εδώ και χρόνια και  η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση: για παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της αδερφής της Τζίτζι που είχε σαν θέμα all-denim, το supermodel φόρεσε ένα κομψό τζιν κορσέ κάτω από ένα φαρδύ πουκάμισο. Η τελική πινελιά; Ένα φιλικό προς το buget τζιν παντελόνι σε baggy στυλ.

Relaxed Fit Carpenter Jeans, DICKIES GIRL

Το παντελόνι της είναι Dickies Girl, ένα εμπορικό σήμα που το πλήθος της μόδας έχει αγαπήσει αυτή τη σεζόν (και με καλό λόγο). Σε κλασική μπλε απόχρωση, με πλάγιες τσέπες και σε ίσια γραμμή, το τζιν της θύμιζε τόσο τις loose σιλουέτες που κυριάρχησαν στη δεκαετία του ’90 και σε μια τιμή κάτω των 60 ευρώ, πραγματικά πως γίνεται να μην το αγαπήσεις;

Η Χαντίντ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα χαλαρό updo στα μαλλιά, λαμπερό μακιγιάζ και μίνιμαλ αξεσουάρ: ασημένιους κρίκουςκαι μια μικροσκοπική Louis Vuitton τσάντα που ήταν κρυμμένη κάτω από το χέρι της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below