Όταν η Καρολίνα του Μονακό και η βασίλισσα Λετίσια, δύο από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο συμφωνούν σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: μια νέα τάση –ή αντικείμενο πόθου– στον ορίζοντα.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα την περασμένη εβδομάδα εθεάθη μαζί με την πριγκιπική οικογένεια στην εθνική εορτή του Πριγκηπάτου. Για την περίσταση φόρεσε ένα μακρύ σκουρόχρωμο φόρεμα με μακριά μανίκια από οργάντζα. Το εν λόγω φόρεμα ήταν ένα σχέδιο Chanel, μέσα από τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής του γαλλικού οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019/2020.

Getty Images

Για να ολοκληρώσει το look, η Καρολίνα του Μονακό επέλεξε μαύρα glittery παπούτσια Christian Louboutin και μια τσάντα από την Bottega Veneta. Αυτή ακριβώς η clutch bag, το μοντέλο The Knot, έγινε και το επίκεντρο της εμφάνισης. Και ο λόγος είναι ότι είχαμε ήδη δει αυτήν την τσάντα προηγουμένως -και σε πολλές περιπτώσεις- στα χέρια της βασίλισσας Λετίσια. Και οι δύο την έχουν σε μαύρο, με τον κόμπο στο κούμπωμα επίσης σε μαύρο.

Getty Images

Εχετε λοιπόν κάποια ιδιαίτερη περίσταση σύντομα στην ατζέντα σας; Σύμφωνα με την Καρολίνα του Μονακό και την βασίλισσα Λετίσια, αυτή είναι η τέλεια τσάντα για να ολοκληρώσετε κάθε σας εμφάνιση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below