Ο καιρός στη Νέα Υόρκη αυτήν την περίοδο είναι δροσερός, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα τα πανωφόρια και οι μπότες να πάρουν και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς τα layers για ζεστασιά είναι πλέον ζωτικής σημασίας. Και σήμερα, η Anne Hathaway εθεάθη με ένα από τα πιο διαχρονικά must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας: ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες σε μαύρο, που συνδύασε με ένα τεράστιο μπλέιζερ τονισμένο στους ώμους με βάτες οι οποίες του έδιναν μια εκπληκτικά μοντέρνα πινελιά.

Το υπερμεγέθες μπλέιζερ ήταν μια μεγάλη τάση στις πασαρέλες του Φθινοπώρου του 2022 – όπως είδαμε στους Louis Vuitton, Balenciaga και  Michael Kors . Το ριχτό σακάκι της Hathaway είχε ένα γραφικό καρό σχέδιο και για να το ισορροπήσει, η ηθοποιός το συνδύασε με ένα πιο εκλεπτυσμένο λευκό μίνι φόρεμα. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση φόρεσε ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου και μια δερμάτινη τσάντα με μεταλλική λεπτομέρεια από τη νέα συλλογή της Victoria Beckham.

Η τελευταία εμφάνιση της Anne Hathaway έρχεται μετά από μια σειρά εντυπωσιακών outfits που η σταρ έχει επιδείξει φέτος. Σε συνεργασία με τη στιλίστριά της Erin Walsh, έχει πειραματιστεί με λαμπερά μίνι φορέματα από τον Gucci, καφέ δερμάτινες καμπαρντίνες και ροζ παγιέτες από τον Valentino: “Ντύνομαι με πολύ περισσότερη ευγνωμοσύνη και πολύ περισσότερη χαρά”, είπε η Hathaway πρόσφατα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below