Σύμφωνα με την Google, το τέλος του καλοκαιριού έρχεται σε περίπου ένα ακόμη μήνα, αλλά η Blake Lively σκέφτεται ήδη το φθινόπωρο από την άποψη της μόδας. Την Παρασκευή, η ηθοποιός βγήκε στην Αυγουστιάτικη ζέστη της Νέας Υόρκης φορώντας ένα μπλε βελούδινο κοστούμι – αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αντί να φορέσει ένα πουκάμισο από μέσα, έβαλε ένα άλλο βελούδο σακάκι σε βυσσινί απόχρωση πάνω από το πρώτο.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια σκούρα μπλε δερμάτινη τσάντα, σκουλαρίκια από κάποιο υλικό που έμοιαζε φυσικό και ένα ζευγάρι nude Louboutin γόβες διακοσμημένες με μεταλλικά studs. Aυτό είναι ένα look που θα ταίριαζε τέλεια στην Serena van der Woodsen, ή ίσως και στο χαρακτήρα της Cate Blanchett στο Ocean’s 8, τι λέει όμως ο στυλίστας της Lively για αυτό;

Splash News

Λοιπόν, αυτό δεν είναι κάτι που έχει να αντιμετωπίσει η ηθοποιός αφού τον Μάιο, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο WWD ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου στυλίστα.
“Πιθανώς επειδή έχω προβλήματα ελέγχου και ένα μεγάλο ego – αυτή είναι ίσως η ειλικρινής απάντηση”, δήλωσε η Lively γελώντας, πριν προσθέσει: “Λατρεύω το σχεδιασμό και μου αρέσει η μόδα και αυτός είναι ένας τρόπος να είμαι δημιουργική. Στη δουλειά μου γίνομαι συχνά δημιουργική, αλλά είναι για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και εμπλέκονται τόσοι πολλοί άλλοι, αφού η κάθε μία έχει μια αρχή, μέση και τέλος. ”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below