Όλοι έχουμε υπάρξει θύματα αρνητικών σχολίων και κριτικής στα social media. Ότι και να κάνεις online, πάντα υπάρχει κάποιος που θα σε κριτικάρει. Και όταν μας ‘’χτυπάει’’ το αναίτιο αυτό μίσος, οι περισσότεροι από μας, κάνουμε πίσω. Όμως, το να κρυβόμαστε και να αισθανόμαστε άσχημα γι’ αυτό, δεν ωφελεί σε κάτι.

Η αλήθεια είναι, ότι όσο περισσότερο μοιράζεσαι το μίσος που λαμβάνεις και όσο το αντιμετωπίζεις με ειρωνεία και απαξίωση, τόσο λιγότερη δύναμη έχει και τόσο λιγότερο κακό σου κάνει. Γι’ αυτό η Diesel λανσάρει το Ha(u)te Couture- μία μοναδική συλλογή που σχεδιάστηκε για να κάνει ακριβώς αυτό: Να αποδυναμώσει το μίσος που δεχόμαστε.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε να το κάνουμε αυτό είναι να μοιραστούμε τη δική μας εμπειρία! Για αυτό λοιπόν η Diesel πήρε κάποια από τα hate που έχει δεχτεί η ίδια ως Brand όπως το “Diesel is Dead” και “Diesel is not cool anymore” και με υπερηφάνια τα μετέτρεψε σε μοναδικά κομμάτια μόδας.

Και εφόσον κανείς δε δέχεται περισσότερο μίσος από τoυς celebrities και τα ονόματα που ακολουθούμε στα social media, η Diesel ένωσε όλες αυτές τις διεθνείς προσωπικότητες σε ένα γκρουπ το οποίο συμπεριλαμβάνει τους Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In και Jonathan Bellini για να δώσουν όλοι μαζί ένα σημαντικό μήνυμα!
“The more hate you wear the less you care.”

Οι άνθρωποι αυτοί διάλεξαν τα χειρότερα σχόλια που έχουν δεχτεί ποτέ και η Diesel σχεδίασε αποκλειστικά τα Ha(u)te Couture κομμάτια για τον καθένα από αυτούς.

Τη Nicki Minaj την έχουν αποκαλέσει “The Bad Guy.” Ο Gucci Mane δέχτηκε το σχόλιο “Fuck You, Imposter.” Η Bella Thorne was ονομάστηκε “Slut.” και ο Tommy Dorfman αποκαλέστηκε “Faggot.” Όλα αυτά τα σχόλια αποτελούν τώρα μία limited edition συλλογή που θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Σεπτεμβρίου στο diesel.com

Επιπλέον, από τις 6 Οκτωβρίου στα Diesel Stores στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα μπορεί ο καθένας από εμάς να δημιουργεί το δικό του μοναδικό κομμάτι και να φορέσει το χειρότερο σχόλιο που έχει δεχτεί ποτέ. Μέρος των εσόδων των πωλήσεων αυτών των κομματιών θα διατεθεί από τη Diesel για την υποστήριξη των anti-bullying και cyberbullying προγραμμάτων διαφόρων χωρών μέσω του του OTB foundation.

Diesel Store Golden Hall τ.210 6837711
Diesel Store Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 12 τ. 2310 221205

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below