Aπό τo sportswear καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου έως τη βασιλεία των combat boots, οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 εξακολουθούν να κυριαρχούν στη σφαίρα στυλ. Φαίνεται όμως ότι το στενό denim κάνει μια επιστροφή, αν η Eμιλι Ραταϊκόφσκι έχει κάτι να κάνει με αυτό.

Το μοντέλo εμφανίστηκε στην Ατλάντα για την εκδήλωση Super Saturday Night 2019 του DirecTV, κι έδειξε άψογα πώς φοριέται το skinny τζιν με μπότες. Ως συνήθως, η 27 χρονη έκανε όλα τα κεφάλια να στραφούν προς το μέρος της, φορώντας ένα ασύμμετρο ντραπέ τοπ από την Magda Butrym. Η μάρκα με έδρα την Πολωνία είναι γνωστή για τα πολυτελή υφάσματα και την σχολαστική χειροτεχνία της, αλλά η Εμιλι αντιστάθμισε το statement τοπ με ένα casual κομμάτι που χρειάζεται ο καθένας μας στη ντουλάπα του: μαύρο skinny τζιν. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι τη μέση της γάμπας.

Παρόλο που τα πιο ευρύχωρα, vintage τζιν έχουν μια σημαντική στιγμή, χάρη στις Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ που τα λανσάρουν τακτικά, η  τακτοποιώντας τακτικά την χαλαρή τάση, η Ραταϊκόφσκι αποδεικνύει ότι το μαύρο skinny τζιν είναι απλά αναντικατάστατο.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below