Η Emily Ratajkowski ξέρει πώς να μας αφήνει άφωνους με μια εκπληκτική γυμνή φωτογραφία. Αφού μοιράστηκε μερικές ατμοσφαιρικές εικόνες διακοπών λίγες εβδομάδες πριν, το μοντέλο τώρα επιστρέφει με ένα άλλο σχεδόν γυμνό post στο Instagram που σίγουρα θα σας κάνει να κοιτάξετε και δεύτερη φορά.
Η Ratajkowski μοιράστηκε μια παρασκηνιακή ματιά μιας επερχόμενης φωτογράφισης στην οποία δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά μόνο μια PVC καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι γαλάζια σκουλαρίκια. Και παρόλο που δεν είναι ξένη προς τις σέξι selfies, αυτό το look ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Τα διαφανή trench coat είναι μεγάλη τάση της άνοιξης που εντοπίστηκε σε αμέτρητα runway- από του Balmain μέχρι της Chanel και του Valentino. Είναι επίσης ιδανικά για τις τελευταίες βροχές του Απριλίου.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που που η Emily ποζάρει γυμνή (καλά, σχεδόν γυμνή) στο Instagram. Στην πραγματικότητα, μόλις χθες μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία χωρίς καν την καμπαρντίνα ενώ την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσε περισσότερες topless και με μπικίνι φωτογραφίες για να προωθήσει τη γραμμή με μαγιό της, Inamorata Swim, στο Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below