Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ανέθεσε νέα βασιλικά καθήκοντα στη Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Sussex έκανε μια επίσκεψη-έκπληξη στο Smart Works στο Δυτικό Λονδίνο.

Για την περίσταση, επέλεξε ένα μαύρο midi φόρεμα από το brand εγκυμοσύνης Hatch και το συνδύασε με ένα κομψό καμηλό παλτό με τη υπογραφή του οίκου Oscar de la Renta. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στην εμφάνισή της όμως ήταν οι animal print γόβες της.

Getty Images

Ο λογαριασμός @MeghansMirror αναγνώρισε τα εκπληκτικά παπούτσια της ως ένα παλιό ζευγάρι Gianvito Rossi που η δούκισσα του Sussex είχε δημοσιεύσει παλιότερα στο λογαριασμό της στο Instagram. Oι cow-print γόβες είναι μια ασυνήθιστη πινελιά στο νέο στυλ της Μέγκαν, ειδικά επειδή διαθέτουν διαφανή πλαϊνά πάνελ από PVC.

Επιιβεβαιώνοντας το πρώτο βασιλικό καθήκον της Μέγκαν μέσω Twitter, το παλάτι του Kensington εξήγησε: “Η δούκισσα του Σάσσεξ θα γίνει προστάτιδα τεσσάρων οργανισμών που αντικατοπτρίζουν τις αξίες με τις οποίες ήταν πάντα ευαισθητοποιημένη, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών, της πρόσβασης στην εκπαίδευση, της στήριξης των γυναικών και της καλής μεταχείρισης των ζώων ».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below