Την Τρίτη 28 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η οποία για πρώτη φορά φιλοξένησε επίδειξη μόδας, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, τη νέα συλλογή του για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020 με τίτλο Smells Like Teen Spirit” .

Aτμοσφαιρικοί φωτισμοί, ένα υπέροχο σκηνικό το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις, η ζωντανή συνοδεία μουσικής από τον Μπομπ Κατσιώνη ο οποίος διασκεύασε το εμβληματικό τραγούδι των Νιρβάνα “smells like teen spirit με τη συνοδεία εγχόρδων από τις String Trio by Violin Events and Music και η διαρκής κυκλική κίνηση των μοντέλων πάνω στη σκηνή με τα ρούχα του Στέλιου Κουδουνάρη, εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Ένα μεγάλο χειροκρότημα και ενθουσιασμός συνόδευσαν την υπόκλιση του Στέλιου Κουδουνάρη στο τέλος του σόου.

Η ανεξάρτητη, ελεύθερη, δυναμική, θηλυκή, νοσταλγική και με dress code που αναδεικνύει την προσωπική ωμή αλήθεια της, είναι η γυναίκα από την οποία εμπνεύστηκε τη συλλογή του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο σχεδιαστής οραματίστηκε ένα νέο, πιο πολυτελές grunge look και επαναπροσδιορίζει τις σχεδιαστικές του αξίες με έντονη χρήση του χρώματος. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί το μαύρο ως συμπληρωματικό στοιχείο και όχι ως πρωταγωνιστή.

Τυρκουάζ, μπορντώ, χρυσό, πράσινο και βασιλικό μπλε είναι τα χρώματα που καθορίζουν τη νέα συλλογή του σχεδιαστή, όπου τα υπερμεγέθη πανωφόρια, πατρόν με αρχιτεκτονική αντιμετώπιση, περίτεχνα βολάν και παντελόνια που απέχουν από το σώμα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Αέρινα μεταλλικά φορέματα και εντυπωσιακές τριχρωμίες ξαφνιάζουν ευχάριστα, βρίσκοντας για ακόμα μια φορά τη θέση τους μέσα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Μάλλινα καρό, βαμβακερά βελούδα, οικολογικό δέρμα, ρευστά μάλλινα, μεταλλιζέ μεταξωτά κρεπ, ρίγες, κοτλέ και οικολογικό ponyskin είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κουδουνάρης δημιουργώντας μια πολυσχιδή ματιέρα χρωμάτων, υλικών και στυλ.

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Έλλη Κοκκίνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μύρωνας Στρατής, η Ευριδίκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ράνια Θρασκιά, η Νικολέττα Ράλλη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Στέλλα Καλλή, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, η Μπέττυ Μαγγίρα με το σύζυγο της Δημήτρη Μάζη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Σίσσυ Φειδά, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Ηλίας Κρασσάς και πλήθος δημοσιογράφων, καλλιτεχών και ανθρώπων απο τον κόσμο της Ελληνικής μόδας.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Μπέττυ Μαγγίρα
Η Σίσσυ Φειδά
Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Ηλίας Κρασσάς
Η Τόνια Σωτηροπούλου

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below