H βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι γνωστή για την εκλεπτυσμένη και μοντέρνα προσέγγισή της στο βασιλικό ντύσιμο. Eχοντας εργαστεί ως δημοσιογράφος πριν ενταχθεί στην βασιλική οικογένεια, γνωρίζει καλά τη δύναμη του χρώματος, των μοτίβων και του άψογου tailoring.

Επίσης, όπως η Kέιτ Μίντλετον και η Mέγκαν Μαρκλ, έτσι κι εκείνη αγαπάει τις καλές ευκαιρίες. Και όταν εντοπίσει κάτι που της αρέσει σε μια Zara κρεμάστρα, δεν διστάζει να το λανσάρει ακόμα και σε ιδιαίτερες κι επίσημες περιστάσεις.

Χθες η Λετίσια βρέθηκε στην Αργεντινή μαζί με το σύζυγό της βασιλιά Φελίπε στα πλαίσια μιας βασιλικής περιοδείας και για την πολυάσχολη μέρα της επέλεξε να φορέσει μια εκπληκτικά προσιτή ετικέτα που έχει επιλέξει και σε πολλές προηγούμενες περιπτώσεις.

Getty Images

Αποφεύγοντας ένα label πολυτελείας, η Λετίσια προτίμησε ένα Zara ασύμμετρο τοπ σε φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση το οποίο κοστίζει μόλις 49,95 €. Το συνδύασε με ένα Zara παντελόνι σε αντίστοιχη απόχρωση (39,95€ ) κι ένα ζευγάρι μπλε, κλασικές στιλέτο γόβες.

LONG ASYMMETRIC TOP
49.95 EUR, ΖARA
SIDE VENT TROUSERS
39.95 EUR, ZARA
 Όταν η Pantone ανακοίνωσε το “ζωντανό κοραλλί” ως το χρώμα του το 2019, δεν πήρε πολύ καιρό μέχρι οι διασημότητες να λανσάρουν την τάση. Η Τζίτζι Χαντίντ και η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν από τις πρώτες που το δοκίμασαν και τώρα η Λετισία της Ισπανίας δίνει και τη δική της βασιλική σφραγίδα έγκρισης.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below