Όπως η Kέιτ Μίντλετον και η Mέγκαν Μαρκλ, έτσι και η βασίλισσα Λετίσια αγαπάει τις καλές ευκαιρίες. Και όταν εντοπίσει κάτι που της αρέσει σε μια Zara κρεμάστρα, δεν φοβάται να το φορέσει ξανά και ξανά. Στην πραγματικότητα, το μαύρο military τζάκετ της βασίλισσας Λετίσια αποτελεί βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της εδώ και χρόνια.

Χθες, η βασίλισσα βρέθηκε σε μια συνάντηση με το Foundation Against Drug Addiction στη Μαδρίτη φορώντας το απόλυτο power outfit: Ενα Hugo Boss λευκό τοπ κάτω από το πιο κομψό σακάκι, από το αγαπημένο σας προσιτό εμπορικό σήμα. Το συνδύασε με μαύρο παντελόνι cigarette παντελόνι και λουστρίνι γόβες.

Splash News

Το κομψό κομμάτι έχει απλικέ λεπτομέρειες μπροστά, γιακά από βελούδο και μια σειρά από χρυσά κουμπιά. Το 2016 το είχε φορέσει ξανά με ένα μαύρο T-Shirt και γκρι παντελόνι σε μια επίσκεψή της στην Πορτογαλία. Η χτεσινή της όμως εμφάνιση είναι η απόδειξη του ότι πρέπει να αποκτήσετε κι εσείς ένα τζάκετ σε στρατιωτικό στυλ-αν δεν έχετε ήδη. Είναι η τέλεια εναλλακτική του κλασικού blazer και αν η Βασίλισσα Λετίσια το επιλέγει, τότε σίγουρα μπορείτε κι εσείς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below