Μπορεί να είναι μόνο Ιούλιος, αλλά η συλλογή φθινόπωρο 2108 της Zara έχει ήδη αρχίσει να φτάνει στα καταστήματα. Και μεταξύ των εμπνευσμένων από τη σειρά Friends T-shirts και πλεκτών κομματιών, έχουμε παρατηρήσει ένα ενδιαφέρον τρόπο styling  για τα κολάν: Ολά τα μοντέλα φορούν ένα απλό μαύρο κολάν κάτω από τα ρούχα τους ενώ πολλά looks συνδυάζονται με mules. Ίσως είναι τα κολακευτικά παπούτσια ή το υπερβολικό layering, αλλά νομίζoυμε ότι αν προσθέσετε κι ένα υπερμεγέθες ποτήρι καφέ στο χέρι σας, ένα μακρύ παλτό και μεγάλα γυαλιά ηλίου, θα μοιάζατε σαν μια χαμένη αδελφή των Olsen.

 

Balenciaga και The Row έχουν παρόμοια μαύρα κολάν στις συλλογές τους, γεγονός που δείχνει ότι ίσως πρόκειται σύντομα να γίνουν ένα αγαπημένο στυλ για το πλήθος της μόδας. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι όπου η Zara οδηγεί, πολλοί ακολουθούν.

Έτσι, όταν το κύμα καύσωνα τελειώσει, θα μπορούσαμε πραγματικά να δούμε κορίτσια να φοράνε με αυτό τον τρόπο τα κολάν τους; Πιθανότατα. Πολλές άλλες περίεργες τάσεις της μόδας καταφέρνουν να κάνουν επιτυχημένες επιστροφές.