H Πενέλοπε Κρουζ περπάτησε αυτό το Σαββατοκύριακο στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2019, αυτή τη φορά για την προβολή του Dolor Y Gloria, της τελευταίας ταινίας της με τον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Η 45χρονη ηθοποιός ήταν λαμπερή όπως πάντα, με μια custom δημιουργία του οίκου Chanel και μοναδικά Atelier Swarovski κοσμήματα που σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με τον οίκο κοσμημάτων.

Photo by Pool/2019 Getty Images

“Το φόρεμα ήταν από τον Καρλ Λάγκερφελντ και την τελευταία συλλογή του για την Chanel και πραγματικά το αγάπησα.  Συνέχισαν να δουλεύουν επάνω σε αυτό τον τελευταίο μήνα – είχε πολλή δουλειά – και αποδείχθηκε εκπληκτικό. Ήταν τιμή μου να το φορέσω, αληθινή τιμή”. είπε η ηθοποιός.

«Θύμιζε φόρεμα της Μαρίας Αντουανέτας. Ήταν αρχικά ροζ, αλλά το άλλαξαν σε γαλάζιο χρώμα. Και η κίνησή του, ήταν σαν… να ζούσε », συμπλήρωσε.

Photo by Pool/2019 Getty Images

Πίσω από τα κοσμήματα που ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της Κρουζ υπάρχει μια πολύ ξεχωριστή ιστορία. Το σετ – το οποίο περιελάμβανε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι με διαμάντια ήταν δημιουργημένο από την Swarovski και σχεδιασμένα από την ίδια την Πενέλοπε.

Photo by Pool/2019 Getty Images

Η Κρουζ εξήγησε ότι η ιδιαίτερη σχέση της με την Swarovski αναπτύχθηκε μόλις άρχισε να κατανοεί το ήθος της που σχετίζεται με τα εργαστηριακά αναπτυσσόμενα διαμάντια.

Photo by Pool/2019 Getty Images

Προς πληροφόρησή σας, οι ανθρωπογενείς πολύτιμοι λίθοι έχουν τα ίδια οπτικά, χημικά και φυσικά χαρακτηριστικά με τα φυσικά διαμάντια, αλλά με μικρότερο κόστος για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below