Ίσως να είναι λίγο αργά, αλλά η εμφάνιση που θα θέλετε να κάνετε κάθε μέρα αυτή την άνοιξη μόλις βρέθηκε: Δεν θα βρείτε πιο διακριτικό τρόπο να φοράτε σχεδόν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα από τον πιο πρόσφατο συνδυασμό πουλόβερ και φούστας της Κένταλ Τζένερ.

Σκεφτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες. Η ομορφιά του ντυσίματος για το ζεστό καιρό βρίσκεται στο παλιό ρητό, “less is more.” Ενώ τα ρούχα του χειμώνα απαιτούν layering και styling, ένα ωραίο ανοιξιάτικο σύνολο μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα μπλουζάκι με τζιν, ή στην περίπτωση της Τζένερ, μια φούστα και ένα πουλόβερ.


Splash News

Το σούπερ μόντελ εμφανίστηκε στο The Mark Hotel στο Μανχάτταν όπου η ίδια και η υπόλοιπη φυλή Καρντάσιαν-Τζένερ έμενε κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Met Gala την περασμένη εβδομάδα και το look της ήταν επιτομή της άνοιξης.

Η Τζένερ μιμίθηκε τον αναποφάσιστο καιρό αυτής της περιόδου συνδυάζοντας ένα πουλόβερ με V με μια μίνι φούστα κι ένα ζευγάρι Dr. Marten oxfords από λουστρίνι τα οποία φόρεσε με λευκά καλτσάκια μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με Linda Farrow φουτουριστικά γυαλιά ηλίου και την αγαπημένη της By Far λουστρίνι τσάντα που σπάνια αποχωρίζεται τελευταία.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below