To brand ΑnNiGi δημιουργήθηκε από την Άννα Γιαλελή, μία σύγχρονη γυναίκα επιχειρηματία, που είναι ταυτόχρονα σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα. Στην απαιτητική της καθημερινότητα και ως γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της η Άννα Γιαλελή ήθελε να είναι πάντα καλοντυμένη διαλέγοντας κομψά και λειτουργικά ρούχα αλλά με ένα twist, γεγονός που δυσκόλευε την ανεύρεση του σωστού outfit για αυτή. Οπότε, αποφάσισε να φτιάξει τη δική της ιδανική ready-to-wear συλλογή με το όνομα AnNiGi.

Η AnNiGi αποτελεί μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με διαχρονικά key-pieces που διαθέτουν κομψότητα σε συνδυασμό με έναν ανατρεπτικό sexy υπαινιγμό, δίνοντας συνήθως έμφαση στα πόδια ή την πλάτη.Τα ρούχα της ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό fitting και την τέλεια ραφή τους και δημιουργούνται από φίνα υφάσματα που έρχονται κυρίως από την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία. Η Άννα Γιαλελή έχει επιλέξει να διατηρεί την παραγωγή των AnNiGi σε περιορισμένα κομμάτια, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ έχει πλαισιώσει την ομάδα της αποκλειστικά με ένα ελληνικό team με μακρόχρονη εμπειρία στην υψηλή ραπτική.

 

ΤΗΕ SPRING/SUMMER 2019 COLLECTION

Η συλλογή AnNiGi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 αντλεί την έμπνευσή της από την γραφική Πύλο, όπου και βρίσκεται το πατρικό σπίτι της ιδρύτριας Άννας Γιαλελή.

Με έντονο το μεσογειακό στοιχείο, στην καλοκαιρινή συλλογή AnNiGi συναντάμε το άρωμα και τα χρώματα από τα παρτέρια των παραδοσιακών σπιτιών της Πύλου, τα οποία αποτυπώνονται σε υπέροχα prints που ντύνουν ρομαντικά φορέματα, πολυτελή καφτάνια, σορτς και τοπ.Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα εμπριμέ μοτίβα των ενδυμάτων σχεδιάζονται αποκλειστικά από το brand AnNiGi και τυπώνονται στο ύφασμα, οπότε είναι μοναδικά.

Αποχρώσεις της ώχρας αγκαλιάζουν φορέματα κατάλληλα να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση, ενώ τα κλασικά λευκά και μαύρα χρώματα δε λείπουν από καμία συλλογή της Άννας Γιαλελή.

Η συλλογή AnNiGi περιλαμβάνει ρούχα ιδιαίτερα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με κομψές λεπτομέρειες, αποκαλυπτικά στοιχεία και ποικιλία πατρόν, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Από το γραφείο μέχρι τις ανέμελες βόλτες στα νησιά και τα beach parties, ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται στις απαιτητικές βραδινές εμφανίσεις. Καλύπτοντας στυλιστικά τη γυναίκα χαμαλαίων που αισθάνεται νέα οι δημιουργίες AnNiGi αποτελούν το μπαλαντέρ της καλοκαιρινής γυναικείας γκαρνταρόμπας.

 

THEDISTRIBUTION

AnNiGiShowroom (Λεωφ. Λαυρίου & Ρόδου 8-10, 19400, Κορωπί, T.210 6642059) και σε επιλεγμένα καταστήματα

www.annigi.com

Facebook&Instagram: annigi_showroom

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below