Στα τέλη του περασμένου έτους ανακοινώθηκε ότι ο Ραφ Σίμονς θα εγκατέλειπε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Calvin Klein. Από τη στιγμή που το label παρέλειψε να παρουσιάσει συλλογή για το Φθινόπωρο του 2019 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, περιμέναμε με ανυπομονησία να μάθουμε ποιός θα αντικαθιστούσε τον σχεδιαστή στο τιμόνι του αμερικανικού brand – ωστόσο τώρα αποκαλύφθηκε ότι από εδώ και πέρα δεν θα λανσάρει Ready-to-Wear σειρά.

Η εταιρεία θα απολύσει επίσης 100 υπαλλήλους – 50 στη Νέα Υόρκη και 50 στο Μιλάνο. Οι εκθέσεις των πωλήσεων της Ready-to-Wear ήρθαν στη δημοσιότητα πέρυσι, όταν ο διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρίας του Calvin Klein, PVH, Emanuel Chirico, εξέφρασε τη θλίψη του μετά την δημοσιοποίησή τους. “Είμαστε απογοητευμένοι που οι επενδύσεις μας στην Ready-to-Wear σειρά δεν έφεραν τα αποτελέσματα που περιμέναμε, δήλωσε. “Θα μειώσουμε ορισμένες από αυτές τις προγραμματισμένες επενδύσεις στη συλλογή και θα προχωρήσουμε ακολουθώντας μια πιο εμπορική προσέγγιση σε αυτή τη σημαντική επιχείρηση”.

Αντ ‘αυτού λοιπόν, η μάρκα θα επικεντρωθεί στα βασικά της στυλ, τα denim και τα εσώρουχα σίγουρα όμως η απουσία του ονόματος Calvin Klein από το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης θα γίνει αισθητή.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below