Η Μισέλ Ομπάμα μόλις ξεκίνησε μια περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου με τα απομνημονεύματά της, οπλισμένη με ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της Αμερικής και μια προσεκτικά επιμελημένη γκαρνταρόμπα. Για την πρώτη στάση που ήταν χθες στο Σικάγο, η πρώην Πρώτη Κυρία επισκέφθηκε το Whitney Young Magnet High School. Ντυμένη με ένα denim σύνολο Akris, η Ομπάμα μίλησε με 21 τυχερούς φοιτητές που επιλέχθηκαν λόγω των ηγετικών ικανοτήτων τους.

Το μακρύ σακάκι και ο συνδυασμός του με ένα cropped παντελόνι δημιούργησαν μια συγκλονιστική εμφάνιση, και ειδικά σε συνδυασμό με τις γκρίζες γόβες, πετυχαίνοντας την  τη σωστή ισορροπία μεταξύ επίσημου και casual.

Getty Images

Στα απομνημονεύματά της, η Ομπάμα ρίχνει φως στην προσέγγισή της στο προσωπικό στυλ και στη φροντίδα που η ίδια και η στυλίστριά της Meredith Koop, δίνουν ώστε να βρουν την κατάλληλη εμφάνιση για κάθε περίσταση. Παραδέχεται αρχικά ότι βλέπει το δημόσιο έλεγχο της ντουλάπας της ως μειονέκτημα – άλλωστε, οι άνδρες σπάνια κρίνονται από τις επιλογές μόδας τους με τον ίδιο τρόπο. Στη συνέχεια ωστόσο, κατόρθωσε να μετατρέψει αυτά τα αρνητικά διπλά πρότυπα σε θετικά, χρησιμοποιώντας την προσοχή για να βοηθήσει αναδυόμενα ταλέντα στο σχέδιο μόδας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below