Για κάποιο λόγο, ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas Markle, αποφάσισε να κάνει την είσοδό του στον κόσμο της μόδας. Η Page Six αναφέρει ότι ο Markle, ο οποίος έχει υπάρξει διευθυντής φωτογραφίας και υπεύθυνος φωτισμού στο παρελθόν, βρίσκεται στη διαδικασία λανσαρίσματος μιας γραμμής ενδυμάτων. Η άλλη κόρη του, η Samantha Grant, διέδωσε τις ειδήσεις στο λογαριασμό της στο Twitter χθες γράφοντας: «είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τη νέα σειρά ανδρικών ενδυμάτων του πατέρα μου! Θα σας κρατήσω ενήμερους! ”

Εάν έχετε παρακολουθήσει το οικογενειακό δράμα Markle, η Grant είναι αυτή που εκπροσωπεί συνήθως πατέρα της στα μέσα. Πιο πρόσφατα, η μισή αδελφή της Meghan δήλωσε ότι εάν ο πατέρας της πεθάνει, η βασιλική οικογένεια θα είναι υπεύθυνη. Οταν δεν μιλάει για λογαριασμό του πατέρα της ωστόσο, η Grant βοηθά να στηθούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες του.  Η ίδια εξήγησε την απόφασή της στο Twitter σημειώνοντας ότι ήθελε να αποκατασταθεί η φήμη του πατέρα της.  “Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον έκαναν να φαίνεται άδικα κακός γι ‘αυτό πρότεινα να κάνει θετικές φωτογραφίες προς όφελός του και προς όφελος της βασιλικής οικογένειας”.

Ίσως όλη αυτή η αρνητική ενέργεια να είναι αυτό που προκάλεσε την έμπνευσή του για αυτή τη νέα σειρά ενδυμάτων; Οπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below