Δεν είναι μυστικό ότι οι Βρετανοί βασιλείς απολαμβάνουν να αναμειγνύουν κομμάτια μεγάλων σχεδιαστών με high-street είδη μόδας, και η Kate Μiddleton είναι η πρωταθλήτρια σε αυτό.

Ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ  αγαπάει τις ετικέτες πολυτελείας με μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Alexander McQueen, είναι επίσης γνωστό ότι επιλέγει Zara και J.Crew εξίσου συχνά αποδεικνύοντας ότι ξέρει να αναγνωρίζει μια καλή ευκαιρία.

Αυτή τη φορά, για την πρώτη της εμφάνιση μετά την άδεια μητρότητας φόρεσε ένα skinny Zara παντελόνι με φερμουάρ που είναι διαθέσιμο σε όλα τα νούμερα online και κοστίζει μόλις 30 ευρώ δίνοντάς μας την ευκαιρία να ακολουθήσουμε εύκολα τα βασιλικά της βήματα.

Getty Images

Zara Zipped Jeans
29.95 EUR

Τους τελευταίους μήνες η Δούκισσα έκανε μια παύση στα βασιλικά της καθήκοντα για να μείνει στο σπίτι με το τρίτο της παιδί, τον Πρίγκιπα Louis, και περιόρισε τις εμφανίσεις της μόνο για οικογενειακά γεγονότα όπως τα γενέθλια της Βασίλισσας ή το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Harry.

Getty Images

Η πρώτη της αποστολή μετά την επιστροφή στα βασιλικά της καθήκοντα περιελάμβανε δραστηριότητες στη φύση μαζί με παιδιά για αυτό και πολύ σωστά επέλεξε ένα casual look που περιέλάμβανε τζιν, πουλόβερ, φλατ δερμάτινες μπότες κι ένα cargo jacket.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below