Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας φθινοπωρινής της συλλογής, η H&M σε βοηθά να ανακαλύψεις διαφορετικά στυλ για κάθε διάθεση και περίσταση, και σου χαρίζει ένα μοναδικό διήμερο ταξίδι στο Παρίσι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, καθώς και ρούχα αξίας 300€. Επισκέψου τη Facebook σελίδα της H&M μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη, δήλωσε συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το ταξίδι των ονείρων σου στην πιο ρομαντική πρωτεύουσα της μόδας.

Ανακάλυψε τη νέα φθινοπωρινή συλλογή στα καταστήματα της H&M και στο hm.com, και βρες απίθανες στιλιστικές προτάσεις για κάθε σου εαυτό·από την ονειροπόλα bohemian και comfy πλευρά σου, μέχρι το γεμάτο αυτοπεποίθηση business προφίλ σου και τη λαμπερή party queen που κρύβεις μέσα σου.

Απόλαυσε την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου με άνετα, θηλυκά πλεκτά σε ζεστές γήινες και ροζ αποχρώσεις, ρομαντικές μπλούζες και φορέματα από σιφόν ή δαντέλα, όπως και κομψά παντελόνια σε διαφορετικά καρό μοτίβα. Ολοκλήρωσε το look σου με αξεσουάρ και παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, δίνοντάς σου γαλλική φινέτσα κι έξτρα πόντους στυλ, όπως καπέλα, φουλάρια και statement μπότες.

Αυτό το φθινόπωρο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παρίσι! Εσύ, θα είσαι εκεί;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below