Η Πίπα Μίντλετον δίνει πάντα το σωστό παράδειγμα όταν πρόκειται για εμφανίσεις καλεσμένων σε γάμο και το φόρεμά της στη γαμήλια τελετή της Λαίδης Γαβριέλλα Γουίντσορ και του Τομ Κίνγκστον αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Από το εκπληκτικό σατέν φόρεμα στο γάμο της αδελφής της Κέιτ το 2011, μέχρι το πράσινο φλοράλ που φορούσε στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο, η Πίπα είναι ουσιαστικά η απόλυτη πηγή έμπνευσης για μια πρόσκληση σε γάμο.

Η Μίντλετον έφτασε στην εκκλησία μαζί με το σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους φορώντας ένα Kate Spade γαλάζιο φόρεμα με μήκος έως το γόνατο, ένα διακριτικό φλοράλ μοτίβο και διακοσμητικά κουμπιά στο επάνω μέρος του. Το φόρεμα είχε επίσης ιδιαίτερα μανίκια, με λεπτομέρειες από πολλές σούρες.

Splash News

Oλοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια αντίστοιχη γαλάζια στέκα από βελούδο – μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2019 – και ένα ασορτί ζευγάρι γόβες. Φυσικά, καμία εμφάνιση δεν είναι πλήρης χωρίς μια μικρή τσάντα, κι εκέινη επέλεξε ένα λευκό clutch.

Εδώ μια άλλη, πιο προσεκτική ματιά στο ρούχο της:

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below