Η Rihanna λανσάρει μια νέα μάρκα μόδας με τη στήριξη της LVMH, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ο όμιλος ξεκινάει ένα label από την αρχή μετά τον Christian Lacroix το 1987. Ο γαλλικός όμιλος δημοσίευσε σήμερα μια δήλωση που επιβεβαιώνει την εταιρική σχέση, ανακοινώνοντας ότι θα εδρεύει στο Παρίσι.

“Όλοι γνωρίζουν τη Rihanna ως μια εκπληκτική τραγουδίστρια, αλλά μέσω της συνεργασίας μας στην Fenty Beauty, ανακάλυψα έναν πραγματικό επιχειρηματία, έναν αληθινό διευθύνοντα σύμβουλο και έναν καταπληκτικό ηγέτη”, δήλωσε ο Bernard Arnault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH. “Για να υποστηρίξουμε τη Rihanna να ξεκινήσει τη Fenty Maison, έχουμε δημιουργήσει μια ταλαντούχα και πολυπολιτισμική ομάδα που υποστηρίζεται από τους πόρους του ομίλου”.

Getty Images

Η Rihanna πρόσθεσε: “Η δημιουργία μιας σειράς όπως αυτή με την LVMH είναι μια εξαιρετικά ιδιαίτερη στιγμή για εμάς.” Ο κ. Arnault μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξω έναν οίκο μόδας στον luxury τομέα χωρίς καλλιτεχνικά όρια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ έναν καλύτερο συνεργάτη τόσο δημιουργικά όσο και επιχειρηματικά, και είμαι έτοιμη να παρουσιάσω στον κόσμο αυτό που έχουμε χτίσει μαζί “.

Η Fenty Maison, θα περιλαμβάνει ready-to-wear, παπούτσια και αξεσουάρ και θα κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Μαίου στο Παρίσι ενώ η πρώτη διαφημιστική καμπάνια του brand θα είναι φωτογραφημένη από την ίδια τη Rihanna.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below