Aλλη μέρα, άλλο ένα μάθημα στυλ από τη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Και αυτή τη φορά διδάσκει κάτι πολύ ενδιαφέρον: πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας skinny jeans με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Είναι τόσο εύκολο, και θα αναρωτιέστε γιατί δεν σκεφτήκατε εσείς νωρίτερα.

Την Τρίτη η Χάντινγκτον Γουάιτλι μοιράστηκε στο Instagram την πιο πρόσφατη casual εμφάνισή της: μαύρο σούπερ skinny τζιν, ένα κομψό τοπ και ένα σακάκι στο χρώμα της τερακότας στο σωστό υπερμεγέθες στυλ. Το στοιχείο που απογείωσε το look της; Ένα ζευγάρι λευκές μπότες Amina Muaddi που μετέφεραν αμέσως το απλό σύνολό της σε άλλο επίπεδο.

“White boots make a look ?,” υπογράμμισε η Γουάιτλι στην selfie της στον καθρέφτη κι εμείς οφείλουμε να συμφωνήσουμε μαζί της. Όπως και τα σκουρόχρωμα ξαδελφάκια τους, οι λευκές μπότες είναι ουδέτερες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα στην ντουλάπα σας. Πέρα όμως από την ευελιξία τους, ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια κολακεύει οποιαδήποτε εμφάνιση, ειδικά όταν συνδυάζονται με αντίθετα χρώματα , όπως το μαύρο παντελόνι και τοπ της Ρόζι.

View this post on Instagram

White boots make a look 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below