Θυμάστε την εποχή που τα κολιέ και τα βραχιόλια με κοχύλια ήταν τα μόνα πιθανά αξεσουάρ που θα μπορούσατε να σκεφτείτε; Εάν όχι, χάσατε μια διασκεδαστική τάση των ’00s.

Επειδή όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται, (κι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα οι τάσεις από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και των αρχών της δεκαετίας του 2000), σε μια συγκλονιστική σειρά γεγονότων, τα κοχύλια κυριάρχησαν στα runways του 2018 και αγαπήθηκαν από τις influencers, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι πιο αμφισβητήσιμες αγορές του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία για αναγέννηση.

Η νοσταλγική αυτή τάση έχει κερδίσει το κοινό της μοδας από τότε που επέστρεψε στην επικαιρότητα και τα κοχύλια όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν αγαπημένες λεπτομέρειες μεταξύ των tastemakers κατά τη διάρκεια των επόμενων καλοκαιρινών μηνών.

Προτού βιαστείτε όμως να φορέσετε την τάση με τον αναμενόμενο τρόπο, ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ρίξτε μια ματιά στη Mango ζώνη της Τζίτζι Χαντίντ για μια πιο φρέσκια προσέγγιση.
Το 23χρονο μοντέλο έχει αποδείξει πως μπορεί να ενσωματώσει τις τάσεις του παρελθόντος με νέους τρόπους και πρόσφατα έκανε ένα επιτυχημένο πάντρεμα των tie-dye μοτίβων και των κοχυλιών.

Ντυμένη με ένα πολύχρωμο, σύνολο και combat boots, η μεγαλύτερη αδελφή Xαντίντ ολοκλήρωσε το εμπνευσμένο από τα ’70s look της με μια πινελιά από τον ωκεανό χάρη στην πλεκτή Mango ζώνη της.

Συμπληρώνοντας τα κυματιστά μαλλιά και το ελαφρύ μαύρισμά της το προσιτό αξεσουάρ ήταν μια γήινη, μοντέρνα προσθήκη στο ζωηρό festival look της.

Ζώνη πλεγμένη κοχύλια
Mango 15,99 €

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below