Από τότε που ο Daniel Lee ανέλαβε ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Bottega Veneta, έχει γίνει το πιο hot εμπορικό σήμα. O ιταλικός οίκος μόδας, γνωστός για τα δερμάτινα προϊόντα του, στην πραγματικότητα υπάρχει από το 1966. Ωστόσο, ο Lee τον έχει μετατρέψει από τον περασμένο χρόνο από παραδοσιακό σε trend-setting χάρη στη σύγχρονη ματιά του, τη χρήση χρώματος και τη μοναδική προσέγγισή του στα αξεσουάρ (αφηρημένα shapes και “άσχημα” /cool vibes).

O oίκος έχει γίνει πλέον τόσο δημοφιλής που έχει κερδίσει  το δικό του hashtag, «# newbottega», μια σπάνια τιμή που προηγουμένως απονεμήθηκε από τους λάτρεις της μόδας στη Céline για την εποχή της Phoebe Philo (#oldceline’) .

Είναι ενδιαφέρον επίσης ότι ο Lee πήγε στην Bottega από την Céline, όπου ήταν διευθυντής ready-to-wear. Σύμπτωση; Δεν νομίζουμε.

View this post on Instagram

Styles of the week. 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Ένα λοιπόν από τα κομμάτια που έχουν γίνει εμμονή, εκτός από την διάσημη στο Instagram Bottega Veneta τσάντα- φάκελο, είναι τα τετραγωνισμένα mules. Από τη στιγμή που λανσαρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, έχουν φορεθεί από κάθε συντάκτρια, influencer και fashion insider.

View this post on Instagram

The Summer mule 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Δεν μπορείς να διαθέσεις 600 ευρώ για ένα ζευγάρι από αυτά; Ούτε εμείς. Γι ‘αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ανακαλύψαμε την Topshop εκδοχή τους. Η ίδια τετραγωνισμένη μύτη, το ίδιο μεσαίου ύψους τακούνι, η ίδια σιλουέτα και παρόμοιες αποχρώσεις. Η τιμή, όμως αρκετά διαφορετική, αφού με 89 ευρώ μπορούν να γίνουν δικά σου.

 

RADA Leather Square Toe Mules 89,00 €, Topshop

RADA Leather Square Toe Mules 89,00 €, Topshop

RADA Leather Square Toe Mules 89,00 €, Topshop