Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις τάσεις να επαναλαμβάνονται, υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που δεν θα επιστρέψουν ποτέ και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η γούνα των ζώων είναι ένα από αυτά. Η κοινή γνώμη για τη γούνα έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Η συνθετική είναι πλέον άφθονα διαθέσιμη, με τις μάρκες να καλύπτουν τη ζήτηση του κοινού για φιλικές προς τα ζώα επιλογές, οι οποίες όχι μόνο σας κρατούν ζεστές στις χαμηλές θερμοκρασίες,αλλά μπορείτε να τις βρείτε και σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα και στυλ.

Ενώ η γούνα ζώων είναι σαφώς απαγορευτική και για εμάς, δεν αποφεύγουμε τις πολυτελείς και κομψές επιλογές παλτών από οικολογική γούνα.Οι πρωτοπόροι της ψεύτικης γούνας και των βιώσιμων υλικών περιλαμβάνουν τις βρετανικές μάρκες Stella McCartney και Shrimps καθώς και τη σουηδική μάρκα Stand Studio, τα τελευταία χρόνια πολλοί σημαντικοί παίκτες πολυτελείας έχουν ακολουθήσει τα βήματά τους.

Καθώς διανύουμε λοιπόν την πιο κρύα περίοδο του φετινού χειμώνα, είναι επίσημα η ώρα να δημιουργήσετε χώρο στην ντουλάπα σας για τα καλύτερα faux fur παλτά της σεζόν. Δείτε εδώ τα δέκα από τα αγαπημένα μας:

Shrimps

 

Max Mara

 

Proenza Schouler
Stella McCartney
Yves Salomon
Proenza Schouler
Petar Petrov, net-a-porter.com
Halfboy
Faz, net-a-porter.com
Cefinn

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below