Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής. Για τους μη μυημένους, το πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός κορυφαίων ονομάτων της βιομηχανίας όπως Chanel και Dior μαζί με συναρπαστικά ονόματα όπως είναι η Schiaparelli που αφήνουν το δικό τους στίγμα σε αυτόν τον ιστορικό θεσμό.

Οι συλλογές Υψηλής Ραπτικής είναι διαφορετικές από αυτές που παρουσιάζονται στις παραδοσιακές εβδομάδες μόδας αφού το κάθε κομμάτι κατασκευάζεται χειροποίητα. Οι εφήμερες τάσεις δεν επηρεάζουν τη νοοτροπία της Υψηλής Ραπτικής που κουβαλάει αξίες περασμένων ετών και στοχεύει να χτίσει μια γκαρνταρόμπα για όλες τις περιστάσεις προσαρμοσμένη στο σήμερα. Η ιδέα της είναι σίγουρα σύγχρονη όσον αφορά τις σιλουέτες, τα χρώματα και τα υλικά, αλλά μοιάζει όμως επίσης σα να έχει σχεδιαστεί για έναν παράλληλο κόσμο φαντασίας.

Για να δημιουργηθεί η κάθε συλλογή χρειάζονται ατελείωτες ώρες δουλειάς ενώ στοιχεία όπως βολάν, κρύσταλλα και παγιέτες είναι συστατικά που δεν λείπουν ποτέ. Όλη αυτή η σημασία στις λεπτομέρειες έχει φυσικά ως αποτέλεσμα αρκετές και απίστευτες στιγμές μόδας.

Παρακάτω οι αγαπημένες μας εμφανίσεις από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023:

Armani Prive
Chanel
Christian Dior
Jean Paul Gaultier
Schiaparelli
Valentino
Fendi
Giambattista Valli
Φωτογραφίες: Launchmetrics.com/Spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below