Τα νέα Carrera Lady έρχονται με νέο σχεδιασμό που ανανεώνει όλη τη συλλογή με μια νέα κάσα, διαμέτρου 36 χιλιοστών. Τα τολμηρά χρώματα και τα ευανάγνωστα καινούργια καντράν συνδυάζουν επιδόσεις και στυλ, αποτελώντας έτσι το ιδανικό αξεσουάρ για τη γεμάτη αυτοπεποίθηση μοντέρνα γυναίκα.

Μια ματιά στο καντράν θα αποκαλύψει τους ανανεωμένους δείκτες και τις ενδείξεις. Το καντράν είναι διαθέσιμο σε mother of pearl, μοβ, μπλε, γκρι και μαύρο, με την ένδειξη της ημερομηνίας να βρίσκεται πλέον στο 3, σε τραπεζοειδές παράθυρο. Τα μοντέλα διατίθενται με δερμάτινο λουράκι από βακέτα ή αλιγάτορα. Η κάσα των 36 χιλιοστών είναι μεγαλύτερη από τα γυναικεία ρολόγια που σχεδιάζει συνήθως η TAGHeuer, είναι ωστόσο ιδανική για να αναδείξει τα νέα σχέδια, διατηρώντας την ίδια ώρα την κλάση της σειράς Carrera.

Η συλλογή TAGHeuer Carrera παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1963. Γεφυρώνει τον κόσμο της αυτοκίνησης με αυτόν των ρολογιών  και αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές σειρές της φίρμας. Η συλλογή Carrera Lady δεν υπολείπεται της αντρικής: Δηλώνει τολμηρή προσωπικότητα και υποδηλώνει  μια γυναίκα με τάση για περιπέτεια αλλά και εκείνη που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει να πετύχει. Με την καινούργια συλλογή Carrera Lady, κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα ρολόι που έχει σχεδιαστεί με αποκλειστικό γνώμονα εκείνη, αλλά που συνοδεύεται και από μια πλούσια κληρονομιά.