Ο Σεπτέμβριος είναι η εποχή που αποχαιρετάμε το πεντικιούρ μας και υποδεχόμαστε τις ankle boots κι ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό το να περιμένουμε ώστε να επιλέξουμε τις ιδανικές για εμάς, αρκετά από τα must-have στυλ πρόκειται να εξαντληθούν πριν ο καιρός αλλάξει. Οι καουμπόικες μπότες, οι snekaskin και οι κροκό υφές είναι οι τάσεις που υπερέχουν αυτή τη σεζόν και υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα στυλ, τα οποία έχουν ξεχωρίσει στο Ιnstagram. Η Ganni έχει το πιο άμεσα αναγνωρίσιμο ζευγάρι western boots με cut-out καρδιές και ζωντανά χρώματα αλλά από ό,τι φαίνεται όλες οι cult επιλογές για φέτος έχουν τις ρίζες τους στο Τέξας, αφού οι western σιλουέτες και λεπτομέρειες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε μπότας σε αυτόν τον κατάλογο.

Δείτε τις 4 It- μπότες που θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τον Οκτώβριο.

1. Oι Western μπότες Ganni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on

info@imaxtree.com

Οι  Marlyn καουμπόικες μπότες του οίκου Ganni, είναι η πιο δυνατή επιλογή που μπορείτε να φορέσετε στα πόδια σας αυτό το φθινόπωρο. Έχουν cut-out καρδιές στo ύψος τις γάμπας, φτερά πάνω από τα δάχτυλα του ποδιού και έρχονται σε λαμπερά, ζωντανά χρώματα.

Ganni Marlyn Western Leather Boots
Ganni Marlyn Leather Cowboy Boots

2. Οι Chloe Rylee μπότες

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν για τις μπότες Rylee της Chloe, αλλά αποδεικνύονται πιο δημοφιλείς από ποτέ. Η Sienna Miller, η Chrissy Teigen και η Jennifer Lawrence τις έχουν ήδη φορέσει σε λευκό και μαύρο, πλέον όμως είναι διαθέσιμες σε πολλές υφές και αποχρώσεις.

Chloé Black Rylee 60 Leather Buckle Ankle Boots
Chloé Rylee 60 Leather Ankle Boots

3.Οι Isabel Marant Sandy Μπότες

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Οι οver-the-knee καουμπόικες μπότες της Isabel Marant, δεν είναι ακόμα διαθέσιμες προς πώληση, αλλά τις βλέπουμε πολύ συχνά ήδη στο Instagram.

Ιsabel Marant Denzy embroidered suede knee boots

4. Οι Calvin Klein μπότες με τη μεταλλική μύτη

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on

Λογικά έχετε κατανοήσει πια ότι οι western μπότες είναι τάση- κλειδί για τη σεζόν, oι Calvin Klein 205W39NYC μπότες με τη μεταλλική μύτη είναι άλλο ένα από τα κορυφαία στυλ στη λίστα του 2018.

Calvin Klein 205W39NYC Tex Chiara Metal-Trimmed Glossed-Leather Ankle Boots

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below