Έχουμε μπροστά μας πολλές ζεστές ημέρες για αυτό από εδώ και πέρα θα προτιμούμε άνετα και ελαφριά ρούχα, ίσως σορτς ή μίνι φορέματα, υπάρχουν όμως και κάποια στυλ παντελονιών που επανέρχονται πάντα το καλοκαίρι. Τα κομψά και διαχρονικά αυτά κομμάτια είναι μάλιστα εξοπλισμένα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να αντέξουν ακόμα και στις μεγαλύτερες ζέστες. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι τα πολύ φρέσκα υφάσματα, τα οποία κυμαίνονται μεταξύ βαμβακιού, λινού και ελαφρού μεταξιού. Τα φαρδιά, χαλάρα shapes δίνουν στα παντελόνια μια άνετη εφαρμογή, γιορτάζοντας την ελευθερία κινήσεων ακόμη και δίπλα στη θάλασσα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι τα χρώματα: κυμαίνονται από πολύ ελαφριές αποχρώσεις, ιδανικές για τη ζεστή εποχή μέχρι τρυφερά παστέλ και φωτεινές παλέτες σε μια σειρά από ζωηρά μοτίβα όπως ργέ ή φλοράλ.

Τα μοντέλα αυτή τη φορά κυμαίνονται μεταξύ δύο άκρων: ψηλόμεσα ή χαμηλόμεσα. Και όσο για τους συνδυασμούς, ελευθέρωσε τη φαντασία σου: από φλατ σανδάλια, έως γόβες ή και άνετα clogs.

Παρακάτω τα 5 στυλ καλοκαιρινών παντελονιών που επανέρχονται κάθε σεζόν.

 

Tα cropped

info@imaxtree.com

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται και οι culottes, άλλο ένα πολύ αγαπημένο στυλ για την καλοκαιρινή σεζόν.

 

Τα pajama pants

Σε μια πλούσια γκάμα από μοτίβα και υφάσματα ταιριάζουν τέλεια με T-shirts, φανελάκια ή μακριά μαντό όπως στον Dior.

 

Τα ριγέ

Ταιριάζουν απόλυτα με τη θάλασσα και το ναυτικό στυλ και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.

 

Τα λευκά

info@imaxtree.com

Αυτό είναι το στυλ του καλοκαιριού και φοριέται εντυπωσιακά σε total σύνολα.

 

Τα λινά

Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ύφασμα, το οποίο μπορείς να δοκιμάσετε και σε μια flare έκδοση όπως αυτή του Jacqumus σε συνδυασμό με ένα crop-top.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below