Όσο είμαστε νέοι νομίζουμε ότι θα ζήσουμε για πάντα αλλά όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το να ξέρουμε πώς να χαρούμε τη ζωή -μαζί με τη δική μας και αυτή των άλλων- σημαίνει ότι εκτιμούμε τα μικρά πράγματα και είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε και δείχνουμε την εκτίμησή μας στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Όταν αγαπάς τη ζωή δεν χρειάζεσαι ειδικές περιστάσεις για να χαρείς: βρίσκεις κάτι στην καθημερινότητά σου για να χαρείς. Ξέρεις ότι η ζωή δεν είναι τέλεια αλλά έχεις ήδη αρκετά. Κάπως έτσι σκέφτονται και τα παρακάτω 6 ζώδια. Αν ανήκεις σε αυτά ξέρεις για τι ακριβώς μιλάμε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κριός

Είσαι ζωντανός και παθιασμένος άνθρωπος με πολύ ενέργεια και αγαπάς να δοκιμάζεις νέα πράγματα και έχεις περιπετειώδες πνεύμα. Χαίρεσαι τη ζωή ζώντας τη στο έπακρο. Κάθε φορά που δοκιμάζεις κάτι νέο, χαίρεσαι και βρίσκεις κάτι να σου αρέσει σε όλα. Δεν είσαι ντροπάλη και δεν μένεις πίσω γιατί δεν θέλεις να χάσεις τίποτα. Τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που δεν περιμένεις και συμβαίνουν γιατί είσαι ανοιχτή σε αυτά.

Τοξότης

Είσαι μεγάλη καρδιά, ανοιχτή και έτοιμη για όλα. Ακριβώς όπως ο Κριός, σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα, να συναντάς νέους ανθρώπους και να πηγαίνεις σε ωραία μέρη. Χαίρεσαι τη ζωή με χιούμορ και προσπαθείς να γελάς, να χαμογελάς και να κάνεις χαζομάρες κάθε μέρα. Η ικανότητά σου να είσαι αστεία στη ζωή σε βοηθά να κρατήσεις την αισιόδοξη πλευρά σου και να είσαι ευγνώμων. Το χιούμορ σε προστατεύει από το να νιώθεις καπαπιεσμένη και απαισιόδοξη. Το να μοιράζεσαι το γέλιο με κάποιον και να βλέπεις ένα χαμογελαστό πρόσωπο είναι για σένα λόγος για να χαίρεσαι τη ζωή.

Ταύρος

Είσαι προσγειωμένη, ευγενική και γενναιόδωρη -βοηθάς όποιον έχει βοήθεια. Δεν κλείνεις τα μάτια στα αρνητικά του κόσμου αλλά επιλέγεις να αναζητάς τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη. Ψάχνεις την ομορφιά σε όλα και φέρεσαι καλά στον εαυτό σου γιατί ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να σε φροντίζεις. Είσαι ανεκτική αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας, αν δεν σιγουρευτείς ότι περνάς καλά δεν θα έχεις τίποτα να δώσεις στους άλλους.

Λέων

Είσαι ευγενική, αισιόδοξη και δραστήρια. Έχεις τη τάση να βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και κάνεις ότι μπορείς για να είναι η ζωή σου διασκεδαστική και γεμάτη χαρά. Ένας από τους τρόπους να χαίρεσαι τη ζωή σου κάθε μέρα είναι να δημιουργείς την ατμόσφαιρα πάρτι όπου και να πηγαίνεις αλλά ειδικά στο σπίτι σου. Προσπαθείς να κάνεις και τις πιο βαρετές δραστηριότητες διασκεδαστικές. Είσαι ευγνώμων για ό,τι έχεις και ότι έχεις καταφέρει. Για σένα το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο και συνήθως γεμάτο με σαμπάνια ή αφρώδες κρασί.

Δίδυμος

Χαίρεσαι τη ζωή με ενθουσιασμό. Είσαι κοινωνική, πολύ καλή στις συζητήσεις και ψάχνεις όσο πιο πολλές εμπειρίες γίνεται στη ζωή. Είσαι ευγνώμων για τα μικρά πράγματα και έχεις την ικανότητα να βλέπεις μικρά θαύματα που άλλοι δεν βλέπουν. Σπρώχνεις τον εαυτό σου εκεί έξω γιατί ξέρεις ότι η αληθινή ευτυχία για σένα δεν θα έρθει μένοντας κολλημένη στη ρουτίνα σου ή σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο ζωής. Χρειάζεσαι να βγαίνεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Ζυγός

Χαίρεσαι τη ζωή κάθε μέρα με το να δουλεύεις τον εαυτό σου και να είσαι ανοιχτή στην αλλαγή. Γνωρίζεις ότι είσαι στη Γη για λίγο οπότε θέλεις να το ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Βρίσκεις χρόνο να χορέψεις, να τραγουδήσεις ή να κάνεις κάτι δημιουργικό γιατί όταν είσαι χαρούμενη νιώθεις ευγνωμοσύνη που απλά είσαι ζωντανή. Χαίρεσαι τη ζωή με την αγάπη προς τους άλλους, για τη ζωή αλλά και για τον εαυτό σου. Δεν παίρνεις τα καλά πράγματα ως δεδομένα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below