Από τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες περί σημείου g και ακόμη κι αν ο “αστικός του μύθος” έχει καταρριφθεί από τους επιστήμονες, οι περισσότερες γυναίκες έψαχναν εναγωνίως να το εντοπίσουν είτε μόνες τους είτε με τη βοήθεια των συντρόφων τους.

Μερικές μάλιστα έπεφταν και στην εξής σύγχιση: Επειδή έρχονταν πιο εύκολα σε οργασμό όταν ήταν από πάνω, θεωρούσαν ότι αυτό το οποίο ευθυνόταν γι αυτό το καλό ήταν το σημείο g. Δεν ήταν όμως έτσι. Ο λόγος ήταν ότι απλώς ερεθιζόταν πιο έντονα και πιο σωστά η κλειτορίδα τους σε συνδυασμό με την ρυθμική κολπική διείσδυση.

Και εδώ είπαμε την κομβική λέξη: κλειτορίδα. Η Κλειτορίδα είναι το μαγικό κουμπί της γυναίκας το οποίο ευθύνεται για το 90% των οργασμών της. Τώρα όμως, θα γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι: Το “κέντρο” της κλειτορίδας από το οποίο η διέγερση περνά σε άλλο επίπεδο είναι συγκεκριμένο και βρίσκεται στο πάνω μέρος της.

Με λίγα λόγια, ο άκρατος ερεθισμός ο οποίος θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο το κορμί της ξεκινάει από το πάνω μέρος της κλειτορίδας της, αυτό δηλαδή που βρίσκεται στη μεριά του κεφαλιού της. Και μάλιστα είναι ένα σημείο λίγα χιλιοστά έξω από την κλειτορίδα, εκεί που αν ψηλαφιστεί μια γυναίκα θα αισθανθεί την παρουσία έντονων νεύρων.

Επομένως, το κέντρο του κόσμου, βρίσκεται λίγα χιλιοστά πάνω από την κλειτορίδα σου και ναι, εκρήγνυται.