Δέκα χρόνια του brand Victoria Beckham, μια μετάβαση στο πρόγραμμα του Λονδίνου μετά από χρόνια στη Νέα Υόρκη. μια επανένωση των Spice Girls, μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία ομορφιάς – και πολλά ακόμα που συμβαίνουν στον κόσμο της VB. Τέλος, η αποκάλυψη της συλλογής του φθινοπώρου / χειμώνα του 2018, μια ιστορία της ατομικότητας, η εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο η σύγχρονη γυναίκα διαχειρίζεται την ντουλάπα της – καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από  animal prints.

Δείτε εδώ 3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την τελευταία επίδειξη της Victoria Beckham:

Tα κολάν ήρθαν για να μείνουν

Τα κολάν μπαίνουν σε όλες τις πασαρέλες στη Νέα Υόρκη – δείτε στον Tom Ford, τον Alexander Wang, τον Philipp Plein – αλλά η Victoria  είναι πεπεισμένη ότι η δική της εκδοχή είναι η πιο κολακευτική.  “Ξοδέψαμε πολύ καιρό να τα αναπτύξουμε και μου άρεσε η ιδέα να τα συνδυάσουμε με φορέματα και παλτά. Υπάρχουν πολλά layers σε αυτή τη συλλογή. ”

Δοκιμάστε τις δερμάτινες γκέτες 

Οι αστράγαλοί σας είναι καλά ντυμένοι; Αν δεν έχετε δερμάτινες γκέτες κάτω από το cropped παντελόνι σας να καλύπτουν το επάνω μέρος των ankle boots, η απάντηση είναι, πιθανότατα όχι.

Βρείτε το τέλειο λεοπάρ παλτό

“Όλοι έχουν εμμονή με αυτό το  λεοπάρ παλτό”, είπε η VB. Βασίστηκε σε ένα βενετσιάνικο ύφασμα ταπετσαρίας το οποίο ήταν υπερβολικά βαρύ, υφασμένο σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της Ιταλίας και το επεξεργαστήκαμε ως σενίλ ζακάρ “.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below