Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς έχουμε γεμίσει ενθουσιασμό που ο καιρός πια μας επιτρέπει να φορέσουμε τα vintage τζιν σορτς, τα cropped tops και τα ελαφριά μας φορέματα.

Καθώς λοιπόν διανύουμε μια από τις αγαπημένες μας εποχές του χρόνου, ψάχνουμε για μερικές κομψές προσωπικότητες για μια μικρή ενδυματολογική έμπνευση.

Από το νεύμα στη δεκαετίας του ’90 της Kaia Gerber, μέχρι το ανεπιτήδευτα κομψό στυλ της Victoria Beckham δείτε παρακάτω πέντε ιδέες για σύνολα που θα σας εξασφαλίσουν  το πιο stylish καλοκαίρι.

Victoria Beckham

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα midi ριγέ φόρεμα σε neutral απόχρωση. Μπορείτε να να φωτίσετε το look σας με την προσθήκη ιδιαίτερων αξεσουάρ, όπως  ψηλοτάκουνα παπούτσια σε έντονα χρώματα.

Lily Aldridge

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Τα θηλυκά looks παίρνουν μια νεανική στροφή αυτό το καλοκαίρι μέσα από διαχρονικά κλασικά κομμάτια με χαριτωμένα μοτίβα. Δοκιμάστε ένα midi φόρεμα φόρεμα σε ένα διασκεδαστικό λουλουδάτο σχεδιασμό και προσθέστε ένα μείγμα παιχνιδιάρικων αξεσουάρ, όπως sling-backs και χρωματιστά σκουλαρίκια-κρίκους.

Zendaya

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα Canadian tuxedo. Προσθέστε κοσμήματα και παπούτσια που ξεχωρίζουν αφού το denim-on-denim προσφέρει ένα καμβά πιο καθαρό από τους περισσότερους.

Hailey Baldwin

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Επιλέξτε ένα εξαιρετικά θηλυκό βλέμμα … με ένα twist. Με φιόγκους, ογκώδη μανίκια και σιλουέτες εκτός ώμου, έχετε συγκεντρώσει όλα τα σωστά συστατικά για να “γλυκάνετε” το vintage denim σας αυτό το καλοκαίρι.

Kaia Gerber

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kάντε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα ’90s με όλα τα βασικά κομμάτια από την grunge δεκαετία. Αυτή τη στιγμή αγαπάμε τα t-shirts με logo και στάμπες, τα mom jeans και τις arm boots. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below