H Kate Upton παντρεύτηκε τον σύντροφό της- Justin Verlander τον περασμένο Νοέμβριο σε μια τελετή κλειστού κύκλου στο θέρετρο Rosewood Castiglion Del Bosco στην επαρχία της Σιένα, φορώντας Valentino. Και τώρα, μερικούς μήνες μετά, το μοντέλο μοιράζεται φωτογραφίες από ένα δεύτερο φόρεμα που φορούσε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Τοσκάνης.

Η Upton χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί τρεις φωτογραφίες της “νυχτερινής εμφάνισής της”, ενός υπέροχου διαφανές φορέματος Christy Rilling Studio διακοσμημένου με κάθετες σειρές από χάντρες και πέρλες. Οι αδελφές της, οι οποίες μοιράζονταν το ρόλο της παράνυμφης, φορούσαν επίσης δημιουργίες από το ατελιέ με βάση τη Νέα Υόρκη, που ιδρύθηκε το 2010 και συνεργάζεται με αρκετούς τίτλους μόδας καθώς και με υψηλού επιπέδου πελάτες.

 

Λεπτομέρειες για το φόρεμά της, καθώς και κοντινά πλάνα του χώρου υποδοχής (ένα υπέροχο θερμοκήπιο), των τραπεζιών και της τούρτας δημοσιεύτηκαν επίσης μέσω Instagram, όπως κάθε σύγχρονη νύφη πλέον κάνει. Η Gisele Bündchen, για παράδειγμα, μοιράζεται ακόμα φωτογραφίες από το 2009 και την ημέρα του γάμου της με τον Tom Brady στην επέτειό τους, αποκαλύπτοντας κάθε χρόνο διαφορετικά αποσπάσματα της μεγάλης ημέρας της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below