Υπάρχουν δύο κριτήρια με βάση τα οποία εμείς οι γυναίκες διαλέγουμε συνήθως παπούτσια: το στιλ και η άνεση. Στην περίπτωση της Sarah Jessica Parker, αυτοί οι κόσμοι συγκρούονται, και μερικές φορές αμφιλεγόμενα, όπως στην περίπτωση της τελευταίας επιλογής της στα παπούτσια.

 

Τα ξύλινα clogs είχαν πάντα τη φήμη των “‘ασχημων παπουτσιών”. Φορεμένα στα πόδια της SJP ωστόσο, δείχνουν ανεπιτήδευτα κομψά, παρά το γεγονός ότι το στιλ τους απέχει μίλια μακριά από τη διάσημη συλλογή με stilettos της Carrie. Οι σχεδιαστές τις τελευταίες σεζόν έχουν αρχίσει να υιοθετούν μια διαφορετική προσέγγιση στα clogs προσθέτοντας διακοσμητικές λεπτομέρειες ή λανσάροντας τα σε πλούσιες υφές όπς σουεντ και βελούδο, επιτρέποντάς τους να ταιριάξουν καλά σε συνδυασμό με πολλά και διαφορετικά κομμάτια κατάλληλα για τις ζεστές καιρικές συνθήκες και τα φωτεινά καλοκαιρινά φορέματα.

Αν λοιπόν αυτή την περίοδο, είστε σε αναζήτηση ενός διαφορετικού στιλ σε καλοκαιρινά παπούτσια, με τη βοήθεια της Parker, τα ugly-chic αυτά σανδάλια ίσως αποκτήσουν μια θέση ανάμεσα στις επιλογές σας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below