Τo ιταλικό lingerie brand μέσα από τη νέα αντισυμβατική καμπάνια «Empowered Women» παρουσιάζει μια αληθινή ιστορία με πρωταγωνίστρια τη δραστήρια ακτιβίστρια, επιχειρηματία και μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν. Η φυσική της ομορφιά, που μεταμόρφωσε τις πασαρέλες, ενισχύεται από την εσωτερική της δύναμη και την ισχυρή προσωπικότητα, χαρακτηριστικά που, ακριβώς όπως και τα εσώρουχα μιας γυναίκας, δηλώνουν την παρουσία τους ακόμα και όταν δεν φαίνονται.
Ζιζέλ και Intimissimi στηρίζουν τις γυναίκες μέσα από μια φρέσκια προσέγγιση που εστιάζει στην ανάδειξη των προσωπικών τους θριάμβων υποστηρίζοντας πως το στυλ που υιοθετεί μια γυναίκα αντανακλά τη μοναδική προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής της. Η νέα μούσα της Intimissimi εξηγεί ότι η επιμονή, η φιλοδοξία και το πάθος είναι αξίες που ταιριάζουν στην καρδιά μιας διαφήμισης εσωρούχων.

Ποια είναι η γνώμη σας για την επιλογή της Intimissimi να μην εμφανίζει αισθητά τα εσώρουχα σε μια καμπάνια για εσώρουχα; Τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει μια τέτοια στρατηγική στην κοινωνία;
Λάτρεψα την ιδέα και νομίζω ότι είναι ένας πολύ πρωτοποριακός τρόπος να σκεφτούμε μια εκστρατεία για εσώρουχα. Φαίνεται πιο οικείο, αφήνει πολύ περισσότερα στη φαντασία. Σας αφήνει να αναρωτιέστε «τι είδους εσώρουχα μπορεί να φοράει αυτή η γυναίκα;». Νομίζω ότι κρύβεται κάτι πολύ αισθησιακό και όμορφο στο να μη βλέπεις τα εσώρουχα.
Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της καμπάνιας «Empowered Women»;
Στο κέντρο της βρίσκεται μια γυναίκα που εκφράζει τη δική της αλήθεια και έχει αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα που μπορεί να αγαπάει, να είναι δυνατή και ευγενική ταυτόχρονα.
Αποτελείτε πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Ποια ήταν το δικό σας πρότυπο ζωής;
Η μαμά μου ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα. Θαυμάζω, επίσης, τη Μητέρα Τερέζα, την Τζέιν Γκούντολ, την Ελεν Κίλερ και την Ερθα Κιτ. Είναι όλες παραδείγματα δυναμικών γυναικών που έζησαν σύμφωνα με τα πιστεύω τους.
Τι σημαίνει για σας αισθησιασμός;
Αυτό που πηγάζει από την εσωτερική αυτοπεποίθηση και το να αισθάνεσαι καλά με το ποια είσαι.

Τι είδους εσώρουχα φοράτε;
Συνήθως μου αρέσει να φοράω οργανικό βαμβάκι καθημερινά και δαντέλα για ιδιαίτερες περιστάσεις.
Είστε supermodel, επιχειρηματίας, μητέρα, σύζυγος, ακτιβίστρια και fashion icon. Τι θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση για σας στο μέλλον;
Η πρόκληση είναι να μάθουμε τον εαυτό μας. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με τον εαυτό μου και να είμαι ο καλύτερος καθρέφτης για τα παιδιά μου.
Οταν σκέφτεστε το μέλλον, πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε δέκα χρόνια;
Θέλω να συνεχίσω να είμαι φωνή της φύσης και να ευαισθητοποιώ τον κόσμο για θέματα που με παθιάζουν. Βλέπω τον εαυτό μου να συνεχίζει να μαθαίνει, και να μοιράζομαι όσα μαθαίνω στην πορεία.
H νέα συλλογή διατίθεται στα ομώνυμα καταστήματα Intimissimi.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below